econtainer-camper-p-in-0222
econtainer-camper-p-in4econtainer-productes-camperecontainer-camper-p-in-0222

Bossa Camper Kit 2Unitats

32.00€

Eco’n’tainer Camper: Per a reciclar a les camper, autocaravanes, al càmping o als vaixells.

Categoria:

Detalls del producte

Bossa pel reciclatge amb un original i senzill sistema de cintes i tanques permet tancar les bosses per la part superior evitant la caiguda de brossa durant la conducció.

La capacitat és d’uns 10 litres, per poder-hi afegir una bossa de brossa d’aquesta mesura si s’escau.

Cada bossa disposa, cosida a la part posterior, d’una corretja amb una tanca que possibilitarà l’unió de les diferents bosses del kit entre si o bé la fixació, individual o conjunta, a la part posterior dels seients davanters, o qualsevol element fix del vehicle, de les furgonetes tipus camper i autocaravanes. La corretja també servirà de nansa de transport quan l’anem a buidar.

Hi ha dues línies:

La primera consta de 2 contenidors pensada per a campers i autocaravanes, on l’espai sempre és un problema.

Un combina els colors groc, verd i blau per a separar i gestionar les deixalles “netes” reciclables, les quals podrem separar còmodament a peu de contenidor.

El segon combinarà els colors marró i gris, pel rebuig i orgànic.La segona consta de 5 contenidors de diferents colors, coincidint amb els contenidors de reciclatge habituals. Groc pels envasos, verd pel vidre, marró per l’orgànic, blau pel paper i gris pel rebuig, pensada per a càmpings, caravanes o acampades estàtiques, on l’espai ni el moviment no sigui un handicap.

 

Informació addicional

Pes 1 kg

Opinions

Encara no hi ha opinions.

Be the first to review “Bossa Camper Kit 2Unitats”